Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Vlot naar de luchthaven, zonder zorgen?

Begin uw vakantie met een gerust gemoed en kies voor onze airportservice. Onze troeven? Ervaren en stipte chauffeurs, scherpe prijzen en begeleiding tot aan de incheckbalie. Ook taxiservice, koerierdienst en depannages!
Dringend een taxi nodig?

Onze firma beschikt over 9 wagens, waarvan 7 minibusjes voor maximum 8 personen. Deze luxewagens worden bestuurd door ervaren en betrouwbare chauffeurs. Ook zaakvoerder Jimmy rijdt nog elke dag zelf uit!
Airportservice Jimmy Verwimp

Wie een vliegtuig moet halen, wil zeker zijn van duidelijke en stipte afspraken. Het afgesproken vertrekuur is voor ons heilig. Onze chauffeur is dus steeds ruim op tijd ter plaatse. Bij aankomst op de luchthaven, begeleidt hij u met plezier tot aan de incheckbalie.

Airportservice

Zorgeloos op reis vertrekken, terwijl u nog een uiltje knapt? Dan kiest u voor Airportservice Jimmy Verwimp, de referentie voor luchthavenvervoer in Herentals. Stipte service , scherpe prijzen!

Taxi

Dringend een taxi nodig? Taxiservice Jimmy Verwimp is het snelst ter plaatse in de regio Herentals. Keuze uit personenwagens en minibusjes tot 8 personen. Bel snel naar 0475/51.70.92!

Takeldienst

In panne gevallen met uw auto of motor? Doe beroep op onze snelle depannageservice. Onze takeldienst staat 24u op 24 en 7 op 7 voor u paraat, net wanneer u hem het meest nodig heeft!
Specialiteiten

Luchthavenvervoer in Herentals: vertrouw op onze stipte airportservice

Airportservice Jimmy Verwimp is al sinds 2004 een vaste waarde voor luchthavenvervoer in Herentals. Daar hoort natuurlijk een uitgebreid wagenpark bij. Onze firma beschikt 9 wagens, waarvan 7 minibusjes voor maximum 8 personen. Deze luxewagens worden bestuurd door ervaren en betrouwbare chauffeurs. Ook zaakvoerder Jimmy rijdt nog elke dag zelf uit!

Waarom kiest u voor Airportservice Jimmy Verwimp?

• Vlotte en stipte service
• Uitstekende begeleiding op de luchthaven, tot aan de incheckbalie
• Geen dag- of nachttarief voor luchthavenvervoer
• Ruim wagenpark met personenwagens en minibusjes
• Gratis kinderstoeltjes op aanvraag
• Dé referentie  bij alle reisbureaus in de regio Herentals

Wie een trein of vliegtuig moet halen, wil zeker zijn van duidelijke en stipte afspraken. Het afgesproken vertrekuur is voor ons heilig. Onze chauffeur is dus steeds ruim op tijd ter plaatse. Eens gearriveerd op de luchthaven, begeleidt hij u met plezier tot aan de incheckbalie.

Meer weten over onze tarieven? Bel of mail ons voor een gratis offerte! En ontdek meteen de beste prijs-kwaliteitverhouding voor luchthavenvervoer in Herentals.

Luchthavenvervoer in Herentals, maar ook taxiservice en koerierdienst

Airportservice Jimmy Verwimp is de specialist voor luchthavenvervoer in Herentals. Onze chauffeurs zijn kind aan huis bij alle reisbureau´s in de streek en brengen u snel en feilloos naar eender welke luchthaven in België. Wilt u extra bagage of fietsen meenemen op reis? Geen probleem, wij beschikken over een ruime en gesloten aanhangwagen.

Naast luchthaventransport, kunt u ook rekenen op volgende services:

Zakenvervoer
Wij verzorgen al uw zakenvervoer, van personeel- tot directietransport. Reken op een correcte en discrete service tegen een meer dan betaalbare prijs.

Shuttleservice
Organiseert u een beurs, evenement of bedrijfsfeest? Of zoekt u een betrouwbare partner voor VIP-vervoer? Wij brengen uw gasten veilig en discreet van A naar B.

Ziekenvervoer
U kunt bij ons ook terecht voor niet-dringend, zittend ziekenvervoer. Hiervoor werken we samen met diverse verzekeringsmaatschappijen. Particulieren? Die genieten van speciale tarieven.

Koerierdienst
Dringend een pakket naar de andere kant van land krijgen? Kies voor de snelle colliservice van Jimmy Verwimp. Postpakketten, documenten,… alles is mogelijk. Bel ons op voor meer info over sneltransport en collivervoer!

Personenvervoer (taxiservice)
Kies voor onze discrete en stipte service voor personenvervoer. Niet enkel naar de luchthaven, maar ook naar trouwfeesten, vrijgezellenavonden, verjaardagsfeestjes of andere evenementen.

Meer weten over zakenvervoer, shuttleservices, koerierdiensten of luchthavenvervoer in Herentals? Bel dan naar Airportservice Jimmy Verwimp voor een vrijblijvende offerte.
© 2014-2018 Airportservice Jimmy Verwimp - GSM 0475 51 70 92
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Airportservice Jimmy Verwimp - GSM 0475 51 70 92
Noordervaart 9
2200 Herentals
GSM: +32 475517092
Fax: +32 14223548
Contacteer ons